Vinterlagring

Vi tar i mot det meste for vinterlagring, alt fra båt, campingvogn, bobil, veteranbil eller andre plasskrevende gjenstander som buss og lastebil. Vi har plass både innendørs og utendørs.

Besøk egne sider for å se priseksempler for vinterlagring. Vær oppmerksom på at man betaler for brukt plass, det vil si at du må betale for plass som draget til båttilhengeren bruker, propell til påhengsmotor, bagasjebokser til bobil osv. Når du tar kontakt er det fint om du har målene klare, gjerne i meter for båten også. Prisen beregnes på grunnlag av antall meter (ikke fot).

Vi har dessverre ikke krybber og annet til båt for utlån eller utleie, det vil si at alle båter må stå på båttilhenger.

Sesongen for vinterlagring begynner 1. oktober og avsluttes 1. mai. Har du behov for å sette bort tidligere eller ta ut senere, kan dette ordnes, men du må påregne et pristillegg.

Det er ikke anledning til å ta det som er lagret ut og inn i løpet av sesongen. Ønsker du å ta det ut tidligere er dette selvsagt greit, men du kan ikke påregne at utendørs areal blir brøytet i løpet av vinteren. Det betyr at du kanskje må ta i noen spadetak for å få bilen greit ut.

Er vi tilstede må du gjerne komme innom og se til hvordan bobilen eller båten har det, men det er ingen anledning til å gjøre ombygging, lakkering, osv. i hallen mens det er lagret der. Dette på grunn av hensyn til det andre som står lagret i hallen.

Gjør deg gjerne noen tanker om når du ønsker å ta det som er lagret ut igjen, dette for at vi kan «sortere» og forsøke å samle det som skal først ut. Nøkler oppbevares av oss slik at vi ved behov kan flytte på det som er lagret.